Ebusco's tiende verjaardag

Voor Ebusco stonden de laatste tien jaar evenzeer in het teken van ontwikkeling als van het ontkrachten van het scepticisme. En nog steeds ziet niet iedereen de mogelijkheden van elektrische bussen op dezelfde manier in, zegt bedrijfsoprichter Peter Bijvelds. "Het is belangrijk om in een vroeg stadium contact te leggen. Dan kunnen we begrijpen wat echt nodig is en wat mogelijk is. Soms wordt iets niet gevraagd omdat men denkt dat het niet kan."

Ebusco

Bussen zijn een van de grootste vervuilers van de binnenstad, ze rijden al meer dan een decennium door de stad en komen steeds op dezelfde plaats terug. Je hoeft maar één keer laadinfrastructuur aan te leggen en de klus is geklaard."  Peter Bijvelds, die in 2012 met Ebusco medeoprichter was van Europa's eerste fabrikant van volledig elektrische bussen.

Ebusco

Aan de vooravond van zijn tiende verjaardag heeft Ebusco een bijzonder jaar achter de rug. Het jaar 2021 markeerde de start van de eigen fabriek in Dörn en de beursintroductie op het Damrak. "Na tien jaar van ontwikkeling, gaan we naar de massa".

Rating: 5
Total estimates: 1 Comments: 0 Views: 46
News writer: Anatoliy Gorobcov / Date of publication: 07-01-2022 / Updated: 08-01-2022
Comments
Leave a Reply
Overall assessment: